Korun hoito-ohjeet:
 
Käyttöohjeet:
 
Jotta korusi säilyy säihkyvänä useita vuosia, vältä korun joutumista tekemisiin kemikaalien kanssa. Jotkut päivittäiset kemikaalien yhdistelmät voivat olla vahingollisia korulle. Esim. puhdistusaineet voivat tummentaa hopeaa. Hopeakoru saattaa tummua (hapettua) myös,  mikäli korua käyttävän henkilön ph on luonnostaan hapan. Kuuma ja kostea ilma edesauttaa myös hapettumista. Lue alta korun puhdistuksesta, miten saat mahdolliset tummentumat pois.

Koru kannattaa ottaa pois, kun käyt suihkussa, käytät meikkiä, voiteita, hiuslakkaa tai hajuvettä. Koru on hyvä ottaa pois myös yöksi tai vaatteita vaihtaessa, jottei se tartu mihinkään ja katkea.

Jos nimikorusi ketju katkeaa, voit tilata meiltä uuden ketjun ja vaihdamme sen nimikoruusi. Mikäli ketjusi katkeaa kahden kuukauden sisällä toimituksesta, vaihdamme veloituksetta uuden ketjun. Ota heti yhteyttä, mikäli näin tapahtuu:asiakaspalvelu@nimesi.fi

Korun puhdistus:

Hopea tummuu ajan myötä. Mitä parempaa huolta pidät korustasi, sitä pidempään koru säilyy säihkyvänä ja sitä vähemmän sinun tarvitsee puhdistaa sitä. Sormenjäljet ja heikko tummuminen kannattaa poistaa säännöllisesti esim. hopeanpuhdistusliinalla. Lian jne. jälkien poistaminen onnistuu lisäämällä vähän mietoa saippualiuosta pieneen määrään lämmintä vettä ja liottamalla korua 2-3 minuuttia, huuhtelemalla runsaalla vedellä ja kuivaamalla huolellisesti. Jos hopea on tummunut voimakkaasti, puhdista koru hopeankiillotusaineella (varo kuitenkin hankaavia tuotteita, jottei korun pinta naarmuunnu).
Meiltä voit tilata hellävaraisen ja helppokäyttöisen hopean puhdistusliinan: www.nimesi.fi/hopean-puhdistusliina-p-127.html

HUOM! Kullattuja koruja ei saa puhdistaa hopean puhdistusaineella. Kullatun pinnan puhdistus onnistuu parhaiten esim. käsiastianpesuaineella.

Mikäli tarvitset apua korusi puhdistuksessa, otathan yhteyttä: asiakaspalvelu@nimesi.fi

Seuraa meitä Facebookissa